Відправки щодня з понеділка по суботу. Замовлення на сайті 24/7 💜
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Креми для обличчя Heimish

Сортування:
за популярністю новинки спочатку дешевше за назвою

Крем для обличчя Heimish — основа щоденного ритуалу догляду!

Для збереження краси та здоров’я шкіри регулярне застосування крему для обличчя є обов’язковим. Цей засіб допоможе підтримувати оптимальний рівень зволоження, може надавати живильну або заспокоюючу дію. Креми для обличчя Heimish виготовлені на основі компонентів високої якості, що показали значну ефективність у використанні (екстракти болгарської троянди, центели, ніацинамід тощо).

Крем для обличчя потрібно обирати, виходячи з типу вашої шкіри та її стану на поточний момент. Аби правильно підібрати засіб, важливо врахувати те, які функції він має виконувати. Іноді для досягнення максимальної ефективності необхідна, наприклад, не тільки зволожуюча, але й освітлювальна та антивікова дія. Вибір крему для обличчя завжди дуже індивідуальний, але серед широкого асортименту бренду Heimish неодмінно можна буде знайти той засіб, що підійде саме вам.

Крем для обличчя Heimish: види та рекомендації щодо вибору

Засоби бренду спрямовані на досягнення оптимального результату, але можуть мати різне спрямування (основну дію):

  • зволоження — найбільш універсальна та найпопулярніша категорія засобів. Для всіх типів шкіри (особливо для сухої та зрілої) підійде крем Heimish Bulgarian Rose Satin Cream на основі екстракту болгарської троянди. Цей засіб допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоження протягом дня, а також освітлює шкіру та надає легкий анти-ейдж ефект. Для нормальної, комбінованої та жирної шкіри ідеальним варіантом буде Moisture Surge Gel Cream — зволожуючий крем з легкою гелевою текстурою на основі екстракту кавуна. Він заспокоює та приємно охолоджує шкіру, а також відновлює гідроліпідний баланс.
  • живлення — такий засіб має насичену та густу текстуру і діє більш глибоко. Наприклад, крем для обличчя Marine Care Rich Cream допомагає у боротьбі з передчасним старінням, відновлює шкіру, а також повертає їй пружність та еластичність. Підійде для всіх типів шкіри, особливо — для сухої та зрілої; комфортний для використання на ніч.
  • відновлення та заспокоєння — особливо необхідне для чутливої та проблемної шкіри. Крем Heimish Cica Live Repair Cream, завдяки вмісту центели азіатської, еко керамідів та екстракту кореню солодки, допоможе у процесах регенерації, заспокоєння та освітлення шкіри.
  • боротьба з пігментацією — такий засіб необхідний, аби вирівняти тон та позбавитись від тьмяного/сірого кольору обличчя. Крем All Clean Blemish Cream допоможе у боротьбі з пігментацією будь-якого походження (веснянки, пігментні плями, постакне), надасть освітлюючу та розгладжувальну дію.

Крем для обличчя Heimish за вигідною ціною купити можна в інтернет-магазині BeautySmart!

В нашому асортименті представлено понад 30 засобів бренду найвищої якості. Ми ретельно контролюємо строки придатності товару, пропонуємо надійне пакування замовлення та бонуси із покупкою. За необхідності, наші менеджери нададуть консультацію, аби ви неодмінно залишились задоволені вибором. Тож, не зволікайте, скоріше звертайтесь та переконайтесь у високій якості нашого сервісу!

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
Вгору